NH Visuals is een videoproductiebedrijf die zich richt op de wereld van video marketing om jouw brand, product of service op een overtuigende manier in beeld te brengen.

Ons doel is om authentieke video’s te produceren die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Er wordt planmatig en met volledige transparantie samengewerkt. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en kan de kwaliteit worden gewaarborgd.

Wij kijken er naar uit om van jouw visie realiteit te maken!

“Let’s turn your imagination into visualisation”

Over Nigel

betrouwbaar flexibel creatief leergierig doorzetter

Naast mijn studie voor docent Biologie danste ik regelmatig de partnerdans Kizomba in mijn vrije tijd. In deze dansomgeving werden er veel video’s gemaakt.

Vaak bleef het beeldmateriaal liggen, omdat niemand het kon bewerken. Ik zag hierin een kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen als video editor. Ik heb hier veel tijd in geïnvesteerd. Toen ik dit onder de knie had ging ik mij verder verdiepen in het vak videografie. Samen met mijn kennis groeide ook het aantal aanvragen voor het produceren van video’s. Zo ontstond NH Visuals.

 De kunst van videografie is iets wat ik met passie in beeld breng. Ik haal energie uit het maken van een video die de kijker een verhaal vertelt. Een video moet je het gevoel geven alsof jij het beleeft

Mijn muzikale achtergrond helpt in het werk als videograaf om muziek op een tactische manier in te zetten en het verhaal te vertellen.

Ik ben er van overtuigd dat je met voldoende tijd en inspanning alles kunt bereiken. Deze mindset heeft ertoe geleid dat ik twee masteropleidingen heb afgerond, dans op hoog niveau, gitaar kan spelen, een onderneming kan runnen én natuurlijk professionele video’s kan produceren voor jou.

Dit zou uiteraard niet mogelijk zijn zonder een gebalanceerd leven. Daarom beoefen ik meditatie en mindfulness. Binnen de rust die ik daarmee vind, krijgt creativiteit de ruimte.

"De mogelijkheden in video worden enkel beperkt door onze eigen verbeelding."

nl_NL_formal